Voordeelkaart

Goed nieuws voor de voordeelkaarten!

Had je nog krediet op je voordeelkaart en heb je deze de afgelopen maanden niet meer gebruikt? Goed nieuws, we hebben de geldigheid van alle voordeelkaarten verlengd tot 30/11/2021!

De kaart kan ook gebruikt worden aan de food als betaalmiddel (het saldo van de kaart wordt niet contant terugbetaald).

Geen wachtrijen meer aan de kassa's, je gaat onmiddellijk naar de ticketcontrole. Je koopt dus je cinematicket waar en wanneer je maar wilt. En dat via je pc, je tablet of je smartphone!

*Zonder supplementen voor 3D-films, lange speelfilms en speciale evenementen.

Voordeelkaart
Voordeelkaart
Voordeelkaart

Hoe werkt het?

Met uw voordeelkaart koopt u waar en wanneer u het wil uw bioscooptickets. Dit kan zowel aan onze kassa's, ATM's als via uw computer, uw tablet of uw smartphone

De barcode op uw ticket toont u vervolgens simpelweg aan de ticketcontrole of aan onze ATM's. Dit kan via een uitprint van je ticket of door het te tonen op je smartphone.! Bijkomende info in verband met de voordeelkaart !

Gezien de verplichte sluiting van bioscopen omwille van de coronacrisis, hebben wij van deze periode gebruik gemaakt om over te schakelen naar een nieuw softwarepakket ivm onze ticketing. Hierdoor kan u op dit moment geen nieuwe voordeelkaart aankopen, en de bestaande voordeelkaarten zullen verlopen op 30/11/2021. Het herladen van een bestaande voordeelkaart is ook niet mogelijk. Bestaande voordeelkaarten kunnen vanaf 09/06 wél gebruikt worden aan de fast, om iedereen de kans te bieden om vóór 30/11/2021 het saldo op te maken.