Avengers Marathon

Avengers Marathon

Avengers Marathon

Dinsdag 23 april om 21u00

Om 21u00 gaat de marathon van start met de eerste film: 'Avengers: Infinity War'. Na een pauze kan u als één van de eersten om 00u01 de langverwachte avant-première van 'Avengers: Endgame' in 3D bekijken. Vergeet je 3D-bril dus zeker niet mee te nemen als je er thuis eentje hebt liggen. We gaan door tot 24 april in de vroege uurtjes!
Bovendien verzorgt Brainfreeze de randanimatie.

Kan je niet wachten tot 23 april? In afwachting speelt Captain Marvel in onze zalen om alvast in de stemming te komen.


Avengers Marathon

Avengers: Infinity War (2D)

Start: 21u00
Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Avengers: Endgame (3D)

Start: 00u01
Na de gebeurtenissen in 'Infinity War' hebben de superhelden een grote tik gekregen. Hun gezamenlijke vijand Thanos is erin geslaagd om alle Infinity Stones te bemachtigen en heeft daarbij de helft van al het leven uitgewist. De overlevende helden, en met name de Avengers, hebben echter weinig tijd om te rouwen om hun vrienden en familie.

Avengers Marathon
Avengers Marathon