Back to the Future : Aladdin

Zondag 26 mei

Aladdin OV

ontvangst: 15u30 - film: 16u30

Back to the Future

It's a whole new world!

Op zondag 26 mei organiseren wij een superleuke nostalgische namiddag voor jou en al je vrienden. Vanaf 15u30 ben je welkom in Siniscoop waar jij je in Agraba kan wanen. Bij ontvangst krijg je een zoete lekkernij en een theetje om het helemaal af te maken. Kom zeker op tijd want Siniscoop heeft allerlei leuke activiteiten gepland.

Om 16u30 verwachten wij je met al je vrienden in de zaal om als eerste naar de gloednieuwe remake van Aladdin te kijken. Droom weg in de straten van Agraba en verdwaal in de Arabische wereld van je favoriete Disney personages.

Kijk jij er ook al naar uit zoals wij? Koop dan snel je tickets!

Koop hier je tickets!

Aladdin

Wanneer een charmante straatjongen met de naam Aladdin het hart van de prachtige, mysterieuze en levendige prinses Jasmine wil veroveren, roept hij de almachtige Genie op, de enige die hem drie wensen kan laten doen, waaronder die van het worden van de Prins Ali om beter toegang te krijgen tot het paleis...Zondag 21 juli

Back To The Future: De Leeuwenkoning (Vlaams gesproken)

Ontvangst: 9u30 - Start Film: 10u30


Back to the Future

Een nostalgische ochtend met De Leeuwenkoning!

Simba, Mufasa, Nala, Rafiki, Scar, Timon en Pumbaa kijken er allemaal naar uit om jullie binnenkort terug te zien! Op zondag 21 juli ontvangen wij alle vroege vogels voor een gezellige nostalgische familieochtend. Siniscoop zorgt voor het ontbijt, animatie en een leuke film, dat kan je toch niet missen?

De ticketverkoop zal binnenkort online gaan.