Girls Night: Love, Simon

Girls, begin alvast je vriendinnen, moeder, zus, tante, ... te verzamelen want er staat een gezellig avondje uit op het programma!

Girls Night: Love, Simon

Vrijdag 25 mei

Love, Simon

Ontvangst: 18u00 - FIlm: 19u00

Girls Night: Love, Simon

Op vrijdag 25 mei staat ons team vanaf 18u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!Om 19u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen!

Voor onze Girls’Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende avant-première

Deze keer kozen we voor de romantische komedie 'Love, Simon'

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop. Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden

KOOP HIER JOUW TICKETS!