Halloween Kids & Night

Halloween Kids & Night
Muahahaha!

Het is weer bijna Halloween ... Dat betekent dat de demonen, geesten en monsters weer uit onze kelders onder de bioscoopzalen komen gekropen ... Durf jij het aan om te komen griezelen en grollen met ons team tijdens onze Kids Halloween? En de échte durvers nodigen wij 's avonds om 20u uit om te bibberen en schreeuwen tijdens de Halloween Night!
Halloween Kids & Night


Woensdag 31 oktober


Kids Halloween

Kom tijdens Halloween in de namiddag naar Euroscoop Lanaken om samen te griezelen, te knutselen en maak je zusjes of broertjes bang! Je mag je helemaal uitleven en je verkleden. Nadien kies je zelf welke film je graag wil kijken!
Enkele films die dan zullen spelen:
Tickets kan je binnenkort kopen!
Woensdag 31 oktober

Halloween Night

De échte horrorfans kunnen 's avonds komen huiveren met twee horrorfilms tijdens onze Halloween Night.

Om 20u00 zit je goed voor Halloween. Veertig jaar geleden ontsnapte Laurie Strode aan de slachtpartij van Michael Myers tijdens Halloween. Sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar ... Maar wat als hij weet te ontsnappen uit de instelling ... ?

Om 22u30 bezoekt een groep vrienden een Halloween-themapark in Hell Fest voor een heerlijk avondje griezelen. Zombies, monsters, moordenaars en demonen jagen het publiek de stuipen op het lijf tijdens een bloedstollende horrorshow. Onder één van hen bevindt zich echter een gemaskerde seriemoordenaar, die het pretpark tot zijn persoonlijke speeltuin maakt.


Voor beide films is de leeftijdsgrens van 16 jaar van toepassing.Je kan enkel tickets kopen voor de Horror Night, niet voor één film apart.