Halloween Night

Met Halloween is Siniscoop the place to be voor alle horrorfans! Dompel je helemaal onder in twee donkere en spannende verhalen...

Om 20u00 kun jij als een van de eersten Saw 8: Jigsaw bekijken. Na jaren van afwezigheid is deze bloedstollende horrorfilm weer terug met een nieuw avontuur. Wanneer er door de hele stad lichamen opduiken, elk op een gruwelijke manier om het leven gebracht, wijzen alle sporen naar de overleden moordenaar John Kramer.


Daarna bibberen we verder tijdens de voorpremière van Escape Room. Om zijn 30e verjaardag te vieren neemt Kristen haar vriend Tyler en twee andere bevriende stellen mee naar de nieuwste Escape Room. De groep wordt in een kamer opgesloten en terwijl de tijd wegtikt moeten ze allerlei cryptische raadsels en puzzels oplossen om eruit te komen. Maar al snel hebben ze door dat er iets niet in de haak is. De opdrachten worden niet alleen steeds moeilijker, maar ook steeds bloediger. De Escape Room maakt het ene na het andere slachtoffer en de overgebleven spelers beseffen dat ze een spel op leven en dood spelen.