Kidsday: De Lego film 2


De Lego film 2

Zondag 17 februari om 10u00

Kidsday

Zondag 17 februari

De Lego Film 2

ontvangst: 10u - film: 11u

Terug naar Steenstad voor een nieuw Lego avontuur!

Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden nodigen jullie uit op onze Kids Day.

Ben jij een echte Lego fan? Neem dan je mooiste bouwwerkje mee en ga samen op de foto bij onze fotobooth!
Voor aanvang van de film spelen we samen spelletjes, ravotten we op het springkasteel en gaan we samen knutselen. Als je je helemaal hebt uitgeleefd, kijken we samen voor het eerst naar De Lego Film 2. Zal het hen lukken om hun geliefde Steenstad te redden?
Wil jij een supertoffe namiddag beleven en deze nieuwe animatiefilm als één van de eersten zien? Koop dan snel je tickets!


Koop hier je tickets!

De Lego Movie 2

In de tweede LEGO film herenigden zich de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: LEGO DUPLO-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het LEGO-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.