Ladies Night : The Art of Racing in the RainDinsdag 6 augustus

The Art of Racing in the Rain

Ontvangst: 19u00 - Film: 20u00

Ladies Night
Op dinsdag 6 augustus staat ons team vanaf 19u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Om 20u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!

in samenwerking met :

Voor onze Ladies' Night selecteren wij steeds een leuke vrouwenfilm. Deze keer vertonen wij de romantische komedie The Art Of Racing In The Rain met Milo Ventimiglia en Amanda Seyfried.

Dit hartverwarmend verhaal wordt verteld door een geestige en filosofische hond, genaamd Enzo. Enzo begrijpt de mens en snapt dat de technieken die nodig zijn op het circuit, ook in het normale leven gebruikt kunnen worden om succesvol te navigeren door het avontuur van het leven. Enzo groeit uit tot Denny's beste vriend en helpt hem door al zijn 'ups and downs' heen.

Ladies Night