Ladies Night : Trio, met castbezoek!

Dames, begin alvast jouw vriendinnen, moeder, zus, tante, ... te verzamelen want er staat opnieuw een gezellig avondje uit op het programma!

Ladies Night

Dinsdag 5 februari 2019

TRIO - Met castbezoek!

Ontvangst: 19u00 - FIlm: 20u00

Ladies Night

Op dinsdag 5 februari staat ons team vanaf 19u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Om 20u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen.

Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!

Voor onze Ladies’ Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende film. Deze keer vertonen we de film TRIO


‘Trio’ volgt het verhaal van Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat die al een tijdje met een depressie worstelt. Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Lise, een grofgebekte escorte, maakt in Wim lang verloren gevoelens los. Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise. De paringsdans begint. Een onwaarschijnlijk trio ontstaat. Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers ...

KOOP HIER JOUW TICKETS!

Ontmoet bovendien de cast!


Heb jij ook altijd al oog in oog willen staan met belangrijke figuren uit de Belgische cinema? Tijdens onze Ladies' Night krijg je tijdens het castbezoek de kans om oog in oog te staan met Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke*.

Het trio had hun allereerste samenwerking tijdens de Tv-serie Safety First. In 2016 toerden ze samen door het land met het theaterstuk ‘Hechten’ van Stefaan van Brabandt. De drie besloten een verfilming te maken van het theaterstuk, en door hun hechte vriendschap ook een productiehuis op te richten: Brutteo.


*onder voorbehoud van wijzigingen.