Ladies Night : After

Dames, begin alvast jouw vriendinnen, moeder, zus, tante, ... te verzamelen want er staat opnieuw een gezellig avondje uit op het programma!

Ladies Night

Woensdag 10 april 2019

After

Ontvangst: 19u00 - FIlm: 20u00

Ladies NightKOOP HIER JOUW TICKETS!

Voor onze Ladies’ Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende film.
Deze keer vertonen we de film 'After'.

De jonge Tessa is ambitieus en vastberaden. Ze heeft haar toekomst helemaal uitgestippeld: studeren, een goede baan vinden en een gelukkig leventje leiden met haar perfecte vriend Noah. Maar dan ontmoet ze Hardin, een mysterieuze en sexy bad boy die zowel uitdagend is als wreed... een type waar ze nooit op zou kunnen vallen. Toch verliest Tessa na hun kenninsmaking de controle over haar gevoelens en haar eens zo zekere leven. Lust, leugens, jaloezie… is de relatie tussen Tessa en Hardin een destructief verhaal of ware liefde?

Op woensdag 10 april staat ons team vanaf 19u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Om 20u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen.

Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!

In samenwerking met