Ladies Night: A star is born

Dames, begin alvast jouw vriendinnen, moeder, zus, tante, ... te verzamelen want er staat opnieuw een gezellig avondje uit op het programma!

Ladies Night: A star is born

Dinsdag 2 oktober

A Star is Born

Ontvangst: 19u00 - FIlm: 20u00

Ladies Night: A star is born

Op dinsdag 2 oktober staat ons team vanaf 19u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Om 20u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen.

Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!
Voor onze Ladies’ Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende avant-première. Deze keer kozen we voor de prachtige film 'A Star is Born' met Lady Gaga en Bradley Cooper.


Jackson Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt genaamd Ally. Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlight en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière al snel in de schaduw komt te staan van die van Ally begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan.

KOOP HIER JOUW TICKETS!