Ladies Night: Ocean's 8 vs. Book Club

Dames, begin alvast jouw vriendinnen, moeder, zus, tante, ... te verzamelen want er staat opnieuw een gezellig avondje uit op het programma!

Ladies Night


Dinsdag 12 juni

Ocean's 8 vs. Book Club

Ontvangst: 19u00 - FIlm: 20u00


Op dinsdag 12 juni staat ons team vanaf 19u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!
Om 20u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!


De keuze is aan jou!

In Juni doen we een dubbele Ladies Night. Je krijgt de keuze uit 2 avant-premières. Ofwel kies je de spannende Ocean's 8 waarin je volledig onderduikt in een misdaadthriller. Of kies je liever de romantische komedie Book Club? Waarin je het verhaal volgt van 4 hartsvriendinnen. Toegegeven, het is een moeilijke keuze. Hieronder wordt dan ook wat meer uitleg gegeven bij de twee filmkeuzes. Hopelijk helpt dat toch een beetje.

Ocean's 8

Start film om 20u00

Ladies Night
Ocean's Eight' volgt het leven van Danny Ocean's criminele zuster, Debbie. Samen met de hulp van haar vrouwelijke rechterhand, Lou Miller, probeert ze een team te rekruteren. Ze hebben het doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala om een kwaadaardige galeriehouder erbij te lappen

Met een impressionante cast zoals Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rihanna ...

KOOP HIER JOUW TICKETS VOOR OCEANS 8!

Book Club

Start film om 20u15

Ladies Night
Vier vriendinnen, die elkaar al jarenlang kennen, komen maandelijks samen voor hun boekenclub. Elk heeft hun portie liefde wel gehad. Diane was 40 jaar getrouwd met haar man. Jane daarentegen wil geen relatie, maar verkiest onenightstands. Sharon zit middenin een scheiding, terwijl de passie in Carols huwelijk verdwenen is. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze 50 Shades of Grey hebben gelezen .
KOOP HIER JOUW TICKETS VOOR BOOK CLUB!