Marathon: After

Marathon: After

Zaterdag 3 en zondag 4 oktober

Start film zaterdag: 18u30 - Start film zondag: 15u00


Was jij ook zo in de ban van het liefdesverhaal tussen Tessa en Hardin? Dan is deze marathon zeker iets voor jou! Op zaterdag 3 oktober om 18u30 en op zondag 4 oktober om 15u00 speelt er bij Siniscoop namelijk een After marathon! Allereerst frissen we je geheugen op met de eerste film: After om daarna over te gaan op het langverwachte vervolg: After We Collided. Om iedereen de kans te geven gezellig én veilig naar de film te gaan, kozen we ervoor om deze marathon in ons filmprogramma te voorzien op zowel zaterdag als zondag.
Samen zullen we ontdekken of de liefde tussen Tessa en Harwin zal slagen of breken. Want misschien slaat dreamy collega Trevor Tessa wel aan de haak? Wij zijn alvast benieuwd!


Wil jij graag zeker zijn van een plaatsje? Koop dan snel je tickets!

Koop hier je tickets voor zaterdag om 18u30

Koop hier je tickets voor zondag om 15u00

After

De jonge Tessa is ambitieus en vastberaden. Ze heeft haar toekomst helemaal uitgestippeld: studeren, een goede baan vinden en een gelukkig leventje leiden met haar perfecte vriend Noah. Maar dan ontmoet ze Hardin, een mysterieuze en sexy bad boy die zowel uitdagend is als wreed... een type waar ze nooit op zou kunnen vallen. Toch verliest Tessa na hun kennismaking de controle over haar gevoelens en haar eens zo zekere leven. Lust, leugens, jaloezie... is de relatie tussen Tessa en Hardin een destructief verhaal of ware liefde?After We Collided

Tessa en Hardin zitten in de pijnlijke nasleep van hun stukgelopen relatie. Hij vervalt in zijn slechte gewoontes van vroeger. Zij begint, vol herwonnen zelfvertrouwen, aan de stage van haar dromen bij een uitgeverij. Daar trekt ze de aandacht van dreamy collega Trevor: slim, razend knap en verantwoordelijk. Maar hoe hard Tessa ook probeert, Hardin Scott valt niet te vergeten. De passie en lust tussen hen blijkt onmogelijk te doven. Ze zetten alles op alles voor hun relatie, maar kan hun liefde het verleden overwinnen?