Pasen bij Siniscoop!

Pasen bij Siniscoop!

Zondag 21 april 2019 om 10u

Bim bam Beieren ... daar zijn de paasklokken weer! Ze vliegen over het land en droppen tot groot jolijt van de kinderen hun chocolade eieren.

Ben jij klaar voor een namiddag met een hoog fungehalte? Want op zondag 21 april spelen wij het grote Siniscoop Paasspel! Jij, je mama, papa, zusjes, broertjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal welkom vanaf 10u00 om mee te spelen en samen een kei toffe zondagmiddag te beleven. Kan jij de uitdaging tot een goed einde brengen? Dan ga jij naar huis met allerlei lekkers!

Eens iedereen is uitgespeeld, kunnen jullie om 11u00 met z'n allen, als één van de eersten naar Missing Link gaan kijken! Zet alvast je grootste glimlach op, want wij hebben Mr. Link uitgenodigd om langs te komen om met jong en oud op de foto te gaan!

De popcorn wordt vers gepopt, de film staat klaar en ons super enthousiaste team kan niet wachten om jouw gezin te mogen verwelkomen op zondag 21 april!

Wil jij er bij zijn? Koop dan snel je tickets!

MISSING LINK

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s. Missing Link is de nieuwe animatiefilm van de befaamde Laika Studios (ParaNorman, The Box Trolls en Kubo and the Two Strings). De originele stemmen worden vertolkt door o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight). De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman.

In samenwerking met:

Paaseitjes rapen