Zondag 1 april

KOM PAASEITJES RAPEN BIJ SINISCOOP!

Zondag 1 april 2018

Bim bam Beieren... daar zijn de paasklokken weer! Ze vliegen over het land en droppen tot groot jolijt van de kinderen hun chocolade eieren. Haal dat mandje boven en kom op zondag 1 april naar Siniscoop en kies uit onderstaande leuke kinderfilms.

Jij, je mama, papa, zusjes, broertjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn vanaf 10u30 welkom om een kei toffe zondagochtend te beleven met Pieter Konijn of Rikkie de Ooievaar! Na de film kunnen jullie gezellig paaseitjes rapen!

Zorg dat je er zeker bij bent!
Paaseitjes rapen

RIKKIE DE OOIEVAAR

Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is

PIETER KONIJN

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. In deze nieuwe live-action animatiefilm voor de hele familie speelt Domhnall Gleeson (Star Wars: The Force Awakens) Mr. McGregor en Rose Byrne (Annie) de vriendelijke buurvrouw Bea.