Evenementen

Onze troeven

Begeleiding op maat (dat tikkeltje meer)

Samen met u gaan we op zoek naar de gepaste invulling van uw evenement en daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Wil jij een creatieve aanvulling dan doen wij onze uiterste best deze wens te vervullen.

Afgeschermde VIP ruimte met bediening

Voor en na de film kan u gebruik van maken onze eigenste VIP ruimte. Deze is volledig afgeschermd van het publiek zodat u en uw genodigden in een privésfeer kunnen genieten van een leuke receptie. Wij zorgen daarnaast ook voor de bediening!

Hoogtechnologische ondersteuning

Siniscoop is volledig uitgerust met digitale projectie waardoor wij tegemoet kunnen komen aan al uw wensen. Wilt u uw nieuw bedrijfsfilmpje op het groot scherm laten zien of wilt u een sterke visuele presentatie geven voor een groot aantal personen? Geen probleem! Wij bekijken met u de mogelijkheden en ondersteunen u doorheen dit hele proces. Daarnaast beschikken wij over een Dolby Stereo Surround System die u het geluid van de beste kwaliteit geeft! Wilt u een speciale avant-première organiseren dan kan dit zelfs in Master Image 3D!

Aangepaste catering

Een kleine receptie met fingerfood of een groot diner, het kan allemaal!Voor elke gelegenheid!Wenst u meer informatie? Stuur dan een bericht naar info@siniscoop.be of bel naar 037 650 030. Wij helpen u graag verder!