Evenementen

Een creatieve en originele setting voor uw volgende evenement!

Avant-premières, bedrijfsfeesten, presentaties, seminaries, infosessies, recepties en veel meer …

Stel u voor, uw evenement in een bioscoop … Het kan! Gedaan met die ellenlange presentaties op eentonige locaties. Geen rugpijn meer door ongemakkelijke stoelen en een glimlach op het gezicht van elke bezoeker!
Ruimte op maat

Hier bij Siniscoop bieden wij u ruimte aan op maat. Wij beschikken over 8 zalen met een capaciteit van zowel, 200, 300 alsook 400 personen. De ideale opportuniteit om een grote doelgroep aan te spreken met ondersteuning van de best mogelijke beeld- en geluidskwaliteit!


Hoogtechnologische ondersteuning

Siniscoop is volledig uitgerust met digitale projectie waardoor wij tegemoet kunnen komen aan al uw wensen. Wilt u uw nieuw bedrijfsfilmpje op het groot scherm laten zien of wilt u een sterke visuele presentatie geven voor een groot aantal personen? Geen probleem! Wij bekijken met u de mogelijkheden en ondersteunen u doorheen dit hele proces. Daarnaast beschikken wij over een Dolby Stereo Surround System die u het geluid van de beste kwaliteit geeft! Wilt u een speciale avant-première organiseren dan kan dit zelfs in Master Image 3D!


Makkelijk te bereiken!

Siniscoop ligt op het stationsplein in Sint-Niklaas en is heel gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de wagen. Indien men met de bus of trein komt hoeft men nog geen 100 meter te stappen aangezien het cinemacomplex zich net aan het trein –en busstation bevindt. Zowel met de bus als de trein zijn er rechtstreekse verbindingen met alle buurgemeenten en grote steden. Siniscoop beschikt daarnaast over 500 overdekte en bewaakte parkeerplaatsen.


Mag het iets meer zijn?

Bij Siniscoop kan u vertrouwen op een flexibel team dat u doorheen het hele proces zal bijstaan. Samen met u gaan we op zoek naar de gepaste invulling van uw evenement en daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Wilt u een creatieve aanvulling dan doen wij onze uiterste best deze wens te vervullen.
Wenst u meer informatie? Stuur dan een bericht naar info@siniscoop.be of bel naar 037 650 030. Wij helpen u graag verder!