Website

Website

Wij bieden verschillende publicitaire mogelijkheden aan voor uw film of product. U kunt op de website gebruik maken van de homepage take over, verschillende banners en zelfs pop-ups.


De online communicatie wint nog dagelijks aan invloed én impact. Ook daar mag uw product dus niet ontbreken! Wij blijven inzetten op de uitbreiding en verbetering van onze websites. De stijgende gebruikersaantallen zijn hiervan het mooiste resultaat.
Website

Homepage Takeover (HPTO)

Uw product neemt de achtergrond van onze website over. Niemand die het ontgaat! Inclusief directe link naar uw website/actie/ … U kiest zelf bij welke en bij hoeveel van onze websites u wilt adverteren.

Website

Leaderboard

Deze banner staat centraal op de homepage en heeft een sterke positionering net boven de huidige programmatie. Dit deel van de website trekt de hoogste bezoekersaantallen. U heeft ook de mogelijkheid om de banner te linken naar uw website/actie/…

Website

Splash

Een pop-up die bij elk bezoek op de website verschijnt, hierbij is het mogelijk om de pop-up te linken naar uw website. Animatie is mogelijk. Deze pop-up is ook zichtbaar indien ze gebruik maken van een ad-blocker. Dit zorgt ervoor dat zeker alle bezoekers van de website uw boodschap zien.

Website

Check-Out Pub

Deze banner wordt enkel op de betaalpagina weergegeven. Zo bereikt u enkel de bezoekers die effectief overgaan naar de aankoop van een ticket. Deze bezoekers kunnen interessant zijn voor u omdat ze op deze pagina een zeer hoge betrokkenheid tonen. Hier is een grotere kans op meer aandacht op uw advertentie.


Wenst u meer informatie? Stuur dan een bericht naar info@siniscoop.be of bel naar 037 650 030. Wij helpen u graag verder!