Contact

Siniscoop

Stationsplein 12, 9100 Sint-Niklaas, België

Tel: 03 765 00 30
Fax: 03 765 00 20
Mail: info@siniscoop.be

BTW nummer: BE 479.126.055

Bereikbaarheid

Siniscoop ligt op het stationsplein in Sint-Niklaas en is heel gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de wagen.

Siniscoop beschikt over 500 overdekte en bewaakte parkeerplaatsen. Vanaf de parking komt u het Siniscoop complex binnen op de eerste verdieping.


Parking & film

Bij het binnenrijden van de parking ontvangt u een parkeerticket. Komt u naar de film, dan kan u 3 uur parkeren voor slechts € 2,20. Geef uw parkingticket af aan de kassier bij aankoop van uw bioscoopticket.

Indien u een ticket koopt aan één van de automatische kassa's volg dan de instructies op het scherm en steek uw parking ticket in de parkeerticket validator. Wanneer er bovenaan uw ticket een bijkomende barcode verschijnt, is uw ticket correct gevalideerd.

Binnen de 3 uur kan u zo buiten rijden.

Blijft u langer op de parking staan dan kan u bijbetalen aan één van de 3 betaalautomaten in de parking.


Met de auto

Op de E17 van Gent of Antwerpen neem je afrit Sint-Niklaas centrum, en neem je richting Sint-Niklaas. Ga aan de eerste lichten rechtdoor, net voor de tunnel sla je rechtsaf richting station. Na ongeveer 800 m verder rechtdoor sla je rechtsaf net voor de brug, volg de pijltjes altijd rechtdoor richting station. Aan het rond punt net voor de tunnel kan u rechts de parking van Siniscoop binnen rijden.

Met het openbaar vervoer

Indien men met de bus of trein komt hoeft men nog geen 100 meter te stappen aangezien het cinemacomplex zich net aan het trein –en busstation bevindt. Zowel met de bus als de trein zijn er rechtstreekse verbindingen met alle buurgemeenten en grote steden.