Coco Event

Coco Event

Genre
Animatie, Avontuur, Familiefilm
Regie
Lee Unkrich
Cast
Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, Renée Victor
datum release:26 november 2017

Ten voordele van de LOTUS CARE FOUNDATION

Via deze foundation worden middelen verzameld om kankerpatiënten de kans te geven een uiterlijke en innerlijke boost te krijgen, in hun eigen buurt. Innerlijk en uiterlijk welbevinden maken een belangrijk deel uit van het zorg- en genezingsproces en ondersteunt de patiënt in zijn/haar waardigheid.

Een schoonheidsverzorging of massage bij een professionele ‘Kanker Beauty Professional’ is niet kosteloos en daarom soms ook voor heel wat mensen  niet bereikbaar. Daarom willen we met deze foundation éénieder de kans geven met respect voor zichzelf en waardigheid deze ziekte te doorstaan.  Er goed uitzien geeft namelijk een niet te onderschatten ‘boost’ voor het zelfvertrouwen.

De film zelf

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miquel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.