Concert Prince Sign Of The Times

Concert Prince Sign Of The Times

Duur
84 minuten
Genre
Concert
Regie
Prince, Albert Magnoli
Cast
Prince, Sheila E., Levi Seacer Jr., Miko Weaver
datum release:24 november 2017

30 jarig jubileum & wereldwijde reünie van fans

 

Op 20 november 1987 ging het legendarische Sign “o” the Times in première, de concertfilm geschreven en geregisseerd door His Royal Badness Prince. Nu keert Sign ”o” the Times in een digitaal gerestaureerde versie terug in de bioscoop. De film die muziekgeschiedenis heeft geschreven laat ook na 30 jaar nog goed zien hoe tijdloos en revolutionair Prince was in al zijn genialiteit. Sign ”o” the Times is in exact dezelfde week als toen overal te zien en dient tevens als een wereldwijde fan-reünie (kledingadvies: ‘peach or black’).

In 1987 toverde Prince het album Sign “o” the Times, een alom geprezen muzikaal meesterwerk met bekende songs als U Got the Look, If I Was Your Girlfiend, I Could Never Take The Place Of Your Man, The Cross en de titelsong Sign “o” the Times, om tot een concertfilm die hij zelf regisseerde. Hij creëerde een onmisbaar event: 84 explosieve minuten van pure energie waar zijn charisma als entertainer vanaf spat als hij samen met zijn band - met onder andere Sheila E. op drums, toetsenist Doctor Fink, saxofonist Eric Leeds en zangeres Cat Glover - een wervelende show geeft voor een uitzinnig publiek.

De digitaal gemasterde bioscoopversie van Sign “o” the Times  geeft fans wereldwijd een unieke kans om voor de eerste keer ooit een reünie te houden in de week van 20 november, waarbij fans worden opgeroepen zich in ‘peach or black’ te kleden. Gezamenlijk viert men het talent van de in 2016 onverwacht overleden Prince en herdenkt men de muzikale genialiteit van zijn tijdloze muziek en zijn geweldige talent. 

Vier samen met ons deze reünie. Euroscoop verwacht jullie op vrijdag 24 november, in 'Black or Peach' stijl, als je durft ;) 

Vrijdag 24 november