Ladies Night: Allemaal Familie

Ladies Night: Allemaal Familie

Genre
Komedie, Romantiek
Regie
Dries Vos
Cast
Nathalie Meskens, Wouter Hendrickx, Inge Paulussen, Steve Geerts, Gilda de Bal, Bill Barberis, Maarten Bosmans, Els Olaerts
datum release:15 februari 2017

Bob(Bob de Moor) en Greta(Gilda De Bal) de Jaegher staan op het punt om eindelijk van hun oude dag te kunnen gaan genieten. Ze hebben twee succesvolle zonen grootgebracht; Steve(Steve Geerts) een succesvol regisseur en Carl(Bill Barberis) een beloftevolle kok. Hun schoondochter Billie(Nathalie Meskens) heeft net een bestseller geschreven en staat op het punt om aan kinderen te beginnen met Steve. En schoonzoon Rik(Wouter Hendrickx) neemt na de dood van hun dochter de opvoeding van hun twee oogappels van kleinkinderen voor zijn Maar als Steve onvruchtbaar blijkt te zijn, Carl ontslagen wordt, Bob en Greta het over een andere boeg besluiten te gooien en Rik zijn overleden vrouw niet kan loslaten realiseren ze zich allen dat geluk niet altijd een bestemming is in het leven, maar soms slechts een momentopname.

Ze moeten onder ogen zien dat je hart en je verstand misschien wel familie van elkaar zijn, maar daarom nog niet altijd met elkaar overeenkomen.