Marathon Planet of the Apes

Marathon Planet of the Apes

Genre
Actie, Avontuur, Biografie, Science fiction
Regie
Rupert Wyat - Matt Reeves
Cast
Mark Wahlberg, Tim Roth, Helena Bonham Carter, Michael Clarke Duncan
datum release:05 juli 2017

Herbekijk de succesvolle science fiction films uit de Planet of the Apes reeks, met aansluitend het allernieuwste avontuur.

Rise of the Planet of the Apes (2D): Het verhaal speelt zich af in het huidige San Francisco, waar de wetenschapper Will Rodman zich bezighoudt met genetische manipulatie op apen in z’n strijd tegen Alzheimer. Wanneer één van de proefdieren, Caesar, zich intellectueel snel begint te ontwikkelen, ontstaat een oorlog voor de suprematie tussen mens en aap.

Dawn of the Planet of the Apes (2D): Dawn volgt de steeds groter wordende groep van genetisch geëvolueerde apen die allemaal onder leiding staan van Caesar. Ze voelen zich bedreigd bij het aantreffen van een groep mensen die het verwoestende virus van tien jaar eerder schijnen te hebben overleefd. In eerste instantie benaderen ze elkaar vredig, maar het duurt niet lang voordat er een oorlog losbarst waarbij duidelijk moet worden welke van de twee soorten de baas is.

War of the Planet of the Apes (3D): Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel.