Marathon: Star Wars 2019 7 + 8 + 9

Marathon: Star Wars 2019 7 + 8 + 9

Genre
Actie, Avontuur, Science fiction
datum release:21 december 2019

14u30: Star Wars Episode 7: The Force Awakens 2D
Wanneer Kylo Ren en de sinistere First Order uit de as van het Keizerrijk herrijzen, is Luke Skywalker vermist terwijl het sterrenstelsel hem het hardst nodig heeft. Het is aan Rey, een wrakverzamelaar uit de woestijn, en Finn, een voormalig Stormtrooper, om de krachten te bundelen met Han Solo en Chewbacca in een wanhopige zoektocht naar de enige hoop om vrede te brengen in het sterrenstelsel.

17u00: Star Wars Episode 8: The Last Jedi 2D
Terwijl ze haar eerste stappen heeft gezet in een grote wereld, gaat Rey verder op haar epische reis met Finn, Poe en Luke Skywalker in het volgende hoofdstuk van de saga. Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To. Luke moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Ondertussen bereidt het verzet zich voor op de komende strijd met The First Order en brengt ze naar nieuwe plaatsen in het sterrenstelsel, waaronder een casinostad waar de bovenklasse zich bevindt.

20u00: Star Wars Episode 9: The Rise Of Skywalker 3D
Een jaar na de gebeurtenissen uit "The Last Jedi" nemen de overgeblevene van de "Resistance" het nogmaals op tegen "The First Order", terwijl ze ook nog afrekenen met hun eigen verleden en innerlijke onrust. Ondertussen bereikt het eeuwenoude conflict tussen de Jedi en de Sith zijn climax, wat de Skywalker saga tot een einde dreigt te brengen.